VLOTR zet een extra stap voor jou

Nadat we je hebben geholpen met marketing, webdesign, video’s, foto’s, grafisch ontwerp, SEO teksten en advertorials, social media beheer en al die andere fantastische diensten die VLOTR biedt, blijft er nog een laatste stap over. Namelijk de advertenties die je op verschillende platforms wilt plaatsen. De wereld houdt namelijk niet op bij Facebook en Instagram, maar biedt nog een scala van mogelijkheden als het aankomt op adverteren. Naast de voor de hand liggende media als landelijke en regionale kranten, magazines en vakbladen kun je ook denken aan displays, tramhokjes en banners op goed bezochte internetsites. Het benaderen van reclamebureaus die dit voor je kunnen regelen kan veel tijd en geld kosten. VLOTR maakt het je gemakkelijk door goed contact te hebben met een aantal bureaus waarmee wij veelvuldig samenwerken. Dit betekent dat we korte lijnen hebben en precies weten hoe we snel en concreet afspraken kunnen maken voor jouw opdracht. 

Advertenties op maat

Net als bij iedere andere service die VLOTR je biedt, gaat het om jouw bedrijf en nog belangrijker: De doelgroep die je wilt bereiken. Na het nodige onderzoek en een zorgvuldig geplande marketingstrategie weten we dus ook welke media en platforms we gaan benaderen. Op deze wijze zetten we jouw bedrijf in de spotlights op de juiste momenten en de beste kanalen. De eerste prioriteit van VLOTR is het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Daarom hebben we overal aan gedacht. Advertenties op Facebook en andere social media horen hier natuurlijk ook bij, al zien we dit meer als onderdeel van onze social media beheer diensten. De enige zorg die er nog overblijft is dat je misschien plotseling teveel klandizie hebt. Wat een luxe! In dat geval hoeven we alleen de advertentie te verwijderen en wensen we je veel succes met de groei van je bedrijf.

Contact opnemen

Referentie projecten

Om je de kans te geven om ons beter te leren kennen hebben we enkele referentie projecten voor jou geselecteerd. Zo kun je goed en kritisch kijken naar wat wij te bieden hebben en hoe we in jouw bedrijfscultuur passen. Ons aanpassingsvermogen en gedrevenheid zijn een waardevolle aanvulling voor iedere marketingcampagne. Van supermarkt tot internationaal yacht festival. Van bloemenshop tot….. Zeg jij het maar! Bekijk de onderstaande projecten. Bel ons als je vragen hebt! Wij hebben er zin in!