De voordelen van een grafisch vormgever zijn het...

Realiseren van unieke content
Creëren van herkenbaarheid
Creëren van een passende boodschap

De toekomst van grafisch ontwerp

De vormgeving van een product of merk wordt bepaald door een grafisch ontwerper. Je moet dan denken aan belangrijke zaken zoals kleurgebruik, lettertype, illustraties en lay-out. Ons kleine landje heeft internationaal groot aanzien vanwege een aantal bekende grafisch ontwerpers. Bijvoorbeeld Dick Bruna of Irma Boom. De Nederlandse creativiteit zet zich voort met een nieuwe lichting uitblinkers, die vanzelfsprekend bekend zijn bij VLOTR. Een grafisch ontwerper is expert in het creatief benaderen van de wensen van zijn opdrachtgever. Zodat hij niet alleen voldoet aan de verwachting, maar deze ook nog eens overtreft met zijn deskundigheid en inzicht. 

Je logo en huisstijl is herkenbaar

Bij VLOTR weten we dat logo’s een symbool worden voor wat ze representeren. Bedenk je maar eens hoeveel mensen het logo van Coca-Cola direct zullen herkennen. Zelfs mensen die helemaal geen interesse hebben in cola. Hetzelfde geldt voor logo’s van pakweg Apple, McDonald’s en The Rolling Stones. De freelancers van VLOTR hebben ervaring met het creëren van een logo. Zij houden daarbij rekening met de identiteit van de onderneming èn de interesses van de doelgroep. Met de juiste kleuren die eenduidig en herkenbaar zijn ontwikkelen we voor jou een unieke huisstijl. Deze huisstijl is essentieel voor jouw herkenbaarheid als onderneming.

Promotiemateriaal voor jouw zaak

Branding is belangrijk! Om je merk goed in de markt te zetten moeten je logo, huisstijl, kleuren en lettertypen die je gebruikt helder en consistent zijn. Het design moet aansluiten bij jouw identiteit. Vervolgens is het belangrijk dat mensen ook daadwerkelijk in contact komen met jouw prachtige merk, zodat ze zich emotioneel kunnen binden aan jouw onderneming. Branding! De beste manier om jouw doelgroep kennis te laten maken met je bedrijf is dan ook om hen regelmatig in contact te laten komen met jouw logo en bedrijfsnaam. Promotiemateriaal zoals pennen, stickers en notitieboekjes zijn een goed begin. Zorg dat jouw klanten steeds even aan je denken wanneer ze hun aansteker zoeken of de autosleutel in het contact steken.

De perfecte uitstraling van jouw reclamemateriaal

Als hovenier of notaris kun je niet blijven hangen in het uitdelen van pennen en sleutelhangers. Een wereld aan potentiële nieuwe klanten wacht op jou, maar hoe vinden ze je? Met het juiste reclamemateriaal en de juiste uitstraling kun je jouw doelgroep niet alleen bereiken, maar ook direct informeren. Laat hen zien dat je een autoriteit bent in je vakgebied. Met een professioneel en goed doordacht design van je brochures en signing laat je meteen zien dat je een belangrijke speler bent in de markt. Een ervaren, zichzelf respecterende onderneming met maar één doel: De tevredenheid van jouw klant.

Referentie projecten voor grafisch vormgeven

Om je de kans te geven om ons beter te leren kennen hebben we enkele referentie projecten voor jou geselecteerd. Zo kun je goed en kritisch kijken naar wat wij te bieden hebben en hoe we in jouw bedrijfscultuur passen. Ons aanpassingsvermogen en gedrevenheid zijn een waardevolle aanvulling voor iedere marketingcampagne. Van supermarkt tot internationaal yacht festival. Van bloemenshop tot….. Zeg jij het maar! Bekijk de onderstaande projecten. Bel ons als je vragen hebt! Wij hebben er zin in!