Het VLOTR Team

Het team van VLOTR ontzorgt en creëert de beste content voor bedrijven en instanties op het gebied van promotie en realisatie, op platforms die zich zowel online als offline presenteren. Onze opdrachtgevers vertrouwen op onze expertise in content creatie, zoals wij vertrouwen op de deskundigheid van onze opdrachtgevers. Het draait dus allemaal om samenwerken, wat de helden van VLOTR goed onder de knie hebben. We gaan op zoek naar de beste manieren en platforms om onze opdrachtgevers in de markt te zetten. Dat moet individueel bekeken worden, want waar de ene onderneming beter scoort in het realiseren van een krachtige video is een ander bedrijf misschien juist beter af met online aandacht. We verdiepen ons dus echt in jou en je bedrijf. De freelancer die het beste aansluit op je wensen gaat voor jou aan de slag!

Niek van de Zande

Videograaf & eigenaar

Mike Dekker

Videograaf & Projectmanager

Jordi Roon

Vormgever & webdesigner

Pieter van de Zande

Online marketing

Thomas Bijl

Back-end Developer
& Plugin Developer

Tommy Staal

Gespecialiseerd outdoor videograaf

Andriy Derzhavets

Accountmanager

Bjorn Mierop

Gecertificeerd drone piloot

Onze werkwijze

onze diensten

Bij VLOTR houden we niet van half werk! Daarom hebben we met elkaar besloten om een totaalpakket aan te bieden. Voor ons is het belangrijk dat we onze opdrachtgevers compleet ontzorgen. Om dat te doen hebben we eerst informatie nodig. Informatie over jou en je onderneming, maar misschien nog veel belangrijker: Informatie over je doelgroep. We helpen je om slim contact te leggen met je klanten én potentiële klanten. Om dat te doen bekijken we welke freelancer het meest geschikt is voor de klus. Zo zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van volledige aandacht op maat. We spelen daarmee in op de behoeften van onze internationale opdrachtgevers, die met onze service direct in talloze landen en talen gehoord en gezien worden.

VLOTR heeft een duidelijk doel!

We willen marktleider worden door met gespecialiseerde freelancers over de hele wereld te werken. Maar alleen met gepassioneerde experts die dezelfde missie hebben als VLOTR. Door te werken met betrouwbare en vaste freelancers zullen we aan de wens van onze opdrachtgevers blijven voldoen, op kleine en grote schaal. Om dit te bereiken gebruiken we de individuele kracht van jonge én ervaren ondernemers en bundelen deze krachten tot een ongeëvenaarde teamprestatie. Jonge freelancers krijgen bij ons de kans om ervaring op te doen en doorgewinterde vakmensen maken op hun beurt weer gebruik van de frisse wind die VLOTR biedt. Juist door het werken met allerlei verschillende freelancers kunnen we wereldwijde service bieden en altijd de juiste freelancer vinden voor jouw opdracht.

Samenwerken en krachten bundelen met Vlotr?

Stuur je motivatiebrief naar contact@vlotr.com en verras ons met je unieke kracht! Wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van het snel groeiende VLOTR Freelance Team.

Ben jij een freelancer zonder team?

Dat wij een complete en doordachte service bieden, mag duidelijk zijn. Maar onze prestaties en populariteit zorgen er voor dat VLOTR het steeds drukker krijgt! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe freelancers om ons team te verbreden. Ben jij een enthousiaste startende freelancer en sluiten jouw werkzaamheden aan op de collectieve prestaties van VLOTR? Of misschien ben je wel een ervaren ouwe rot in het vak, die op zoek is naar nieuwe uitdagingen en een plezierige werksfeer! Stuur je motivatiebrief naar contact@vlotr.com en verras ons met je unieke kracht!

Wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van het snel groeiende VLOTR Freelance Team.

Onze klanten

Je bedrijf promoten en de aandacht trekken van nieuwe klanten of prospects kan een uitdaging zijn. Gelukkig ben je niet de enige die er zo over denkt. De klanten van VLOTR en daarbij nog talloze andere bedrijven hebben met dezelfde obstakels te maken als jouw bedrijf. Onderstaande klanten gingen jou inmiddels al voor. Ook voor jouw onderneming hebben we creatieve ideeën, dus zet de eerste stap naar succes. Wij geven je rugdekking!