Overige Diensten

Een website laten ontwikkelen, hulp nodig bij sociale media beheer, grafische vormgeving of meer uit handen geven op het gebied van online marketing? Bij Vlotr werken we samen met verschillende partners die elk gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Vraag naar de mogelijkheden!

Foto

Iedereen begrijpt hoe Google werkt en hoe je via internet gratis aan prachtige foto’s kunt komen. Het nadeel van deze foto’s is in de eerste plaats de beperkte resolutie, maar ook de aanwezigheid van ongewenste watermerken. Het maken van unieke en kwalitatieve foto’s zorgt voor een professionele uitstraling. 

Een fotograaf inhuren om je bedrijf in beeld te brengen of een evenement vast te leggen? Unieke foto’s zorgen dat je tussen de menigte opvalt. Bij Vlotr werken we samen met fotografen die gespecialiseerd zijn in verschillende stromen binnen de fotografie. Unieke interieur foto’s, een evenement laten vastleggen of de menukaart van je restaurant in beeld brengen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Sociale media

Het creëren van een werkende social media content strategie wordt tegenwoordig steeds ingewikkelder. De algoritmes van verschillende sociale platformen verandert voortdurend. Tegenwoordig is het vaak al lastig om de volgers van je bedrijfspagina te bereiken. Laat staan nieuwe klanten! Toch zijn er nog manieren om dit, naast betaalde advertenties, ook organisch voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld door een pakkende video, interactie te creëren en (vooral) hoogwaardige content te plaatsen! Je social media uit handen geven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Web

Het maken van een visueel aantrekkelijke en converterende website of webshop is een vak apart. Het ontwikkelen van een degelijke website of webshop heeft een strategie en einddoel nodig. Het is natuurlijk zonde dat, wanneer je geld betaald om website bezoekers te krijgen, je website niet ontworpen is om bezoekers te overtuigen om klant te worden. Visuele vormgeving, SEO, neuromarketing en zorgen voor de juiste indeling? Wij werken samen met verschillende freelance webdesigners die je graag meer vertellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Grafische

Een eigen online huisstijl creëren? Grafische vormgeving is meer aanwezig en geavanceerder dan ooit. Om op te vallen tussen de menigte is het belangrijk om je merk/bedrijf online goed in de markt te zetten. Een logo, kleuren, lettertype en reclame folders? Zorg voor een sterke professionele online aanwezigheid middels professionele grafische vormgeving! Wij werken met verschillende freelancers samen om de best mogelijke oplossing voor je bedrijf te vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Copy

Het schrijven van pakkende, informatieve teksten die bijdrage aan het doel van de email, website of sociale media post is een vakgebied apart. Een deskundige copywriter weet precies hoe onderzoek naar de juiste zoektermen gedaan wordt en kan dit vertalen naar een tekst die overtuigd. Op zoek naar een deskundige copywriter? Neem contact met ons op!

Neem contact op