De bloemetjes buiten zetten met BloemMarie

De beste bloemiste van Nieuwerkerk klopte aan bij VLOTR toen zij wegens succes ging verhuizen naar een gloednieuw pand. Een nieuw pand betekent natuurlijk dat je vaste klanten je kwijt zouden kunnen raken. Dat wilde BloemMarie voorkomen door aan de buitenkant van haar pand te zorgen voor nieuwe outdoor communicatie en een sterk staaltje herkenbaarheid. In samenwerking met VLOTR natuurlijk.

Lees verder

Lage kosten, grote veranderingen

Het pand, dat gedeeld wordt met Woord en Daad, had aan de buitenkant diverse grote lichtbakken en een paal voor de deur. Aan die paal waren ook nog eens drie lichtbakken bevestigd. Wij hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt om de kosten laag te houden voor de BloemMarietjes. Ook hebben we er direct voor gezorgd dat niemand nog om de bloemiste heen kon. De freelancers van VLOTR gingen aan de slag met alle signing opdrachten. Van welkomsbord tot openingstijden.

Een fleurig resultaat

De kleurrijke lichtbakken zijn al uit de verte zichtbaar. In combinatie met de door VLOTR ontworpen vlaggen, die wapperend in de wind aandacht trekken van iedere voorbijganger, zit de fleurige sfeer er al vroeg in bij de vaste klanten van BloemMarie. Zelf namen de BloemMarietjes het interieur en de display buiten voor hun rekening. Het eindresultaat is om van te dromen, zo mooi! Volg BloemMarie op Facebook en wip eens langs, als je in de buurt bent.

Terug naar het overzicht