Schoonmaken is niet sexy

Koster & Co is een schoonmaakbedrijf dat al bestaat sinds de jaren ’70. De directie wilde mee gaan met de tijd en vonden de zichtbaarheid en het overzicht van hun website niet gebruikersvriendelijk genoeg. Maar hoe promoot je schoonmaken? Koster & Co hoefde er niet lang over na te denken en koos voor een kraakheldere samenwerking met VLOTR. Voor Koster & Co was het erg belangrijk dat hun klanten snel en gemakkelijk informatie konden vinden over de diensten en specialismen van hun ervaren schoonmaakbedrijf. Een informatieve en overzichtelijke website was gewenst.

Website bekijken

VLOTR maakt schoon schip

De freelancers van VLOTR hadden aan een half woord genoeg. Webdesigners en grafisch ontwerpers werkten samen om een keurige website te bouwen. Met veelzeggende foto’s en een bondig menu werd gekozen voor eenvoud met opties. Omdat Koster & Co erg actief is op social media, integreerde VLOTR dit gegeven slim met het eindresultaat. Een handig uitvouw menu aan de rechterkant van de Koster & Co website geeft snel toegang tot de Facebook pagina van de schoonmaak gigant. Zo staat de klant snel in contact met Koster & Co en wordt de kans op user generated content sterk vergroot. Vacatures bij het schoonmaakbedrijf zijn met één klik op te vragen en laten de sollicitant direct zien in welke gemeentes gezocht wordt naar personeel. Onderaan iedere webpagina is een makkelijk vindbare knop om contact te zoeken. Dat is wel zo handig, wanneer je iets hebt om schoon te maken.

Website schoon, alles schoon

Koster & Co geeft in samenwerking met VLOTR een nieuwe betekenis aan schoonmaken. Met hun brede pakket aan specialistische reinigingsmogelijkheden bieden zij een volledig pakket aan hun klant. Mogelijk gemaakt door VLOTR natuurlijk, waar de freelancers heel goed begrijpen dat overzicht en duidelijkheid het verschil maken. Rise above! Dat geldt eigenlijk voor ieder bedrijf die met de kop boven het maaiveld wil uitsteken. VLOTR en Koster & Co maakten schoonmaken wèl sexy!

Terug naar het overzicht