AMELS/DAMEN op de Monaco Yacht Show in 2019

De Monaco Yacht Show in 2019 was voor AMELS/DAMEN de grootste en belangrijkste Yacht show ooit. Met maar liefst 8 prachtige AMELS/DAMEN yachts op locatie was het Nederlandse scheepsbouwconcern uitstekend vertegenwoordigd. De inrichting van een eigen café voor bezoekers en de organisatie van exclusieve feesten zette AMELS/DAMEN neer als de ultieme autoriteit. Het Nederlandse bedrijf drukte trots een stempel op de Monaco Yacht Show. Om deze mooie herinnering vast te leggen, nooit meer te vergeten en bovendien te delen met de hele (yacht)wereld had het scheepsbouwconcern haar zinnen gezet op een gedenkwaardige after movie. De keuze voor de productie van deze video viel al snel op VLOTR.

Video bekijken

VLOTR stelt niet teleur

Een enkele videograaf vertegenwoordigde VLOTR en vloog in alle vroegte om 7:00 ‘s morgens in om alle highlights te filmen tijdens de gedenkwaardige Yacht Show in Monaco. De super freelancer filmde bijna onafgebroken tot 19:00 uur die dag en vertrok om 22:00 uur weer in het vliegtuig naar Nederland. Met fantastische beelden! VLOTR stortte zich op de videobewerking en rondde de complete film kordaat en vakkundig af. Hoewel de freelancers van VLOTR liever kwaliteit leveren dan opscheppen over hoe snel zij werken, is de vlotte afwerking van dit project zeker een groot compliment voor de videograaf in kwestie!

Vaar je mee?

In het resultaat presenteert VLOTR de opdrachtgever terecht als deskundige met schitterende sfeerbeelden. De nieuwsgierigheid van de kijker wordt geprikkeld om meer te weten te komen over het concern en haar prachtige yachts. Of je nu kapitein bent van je eigen schip of simpelweg nieuwsgierig naar de nautische wereld, de video geeft een gelukzalig gevoel en smaakt naar meer. Het feestgevoel dat VLOTR overbrengt met deze video is bijna net zo leuk als een boottrip naar Monaco. Bijna net zo leuk.

Terug naar het overzicht