La Famiglia - Authentiek Italiaans in Brouwershaven

Deze perfect gekozen naam omschrijft meteen de sfeer van dit gezellige restaurant. Echt Italiaans eten in een authentieke mediterrane sfeer. Pizza’s, pasta, ovengerechten, maar ook Italiaans ijs in uiteenlopende smaken. La Famiglia is een begrip in Brouwershaven, waar dit prachtige restaurant gevestigd is aan de toeristische Markt. De bezorgdienst van de Italiaan bezorgt bovendien de lekkerste gerechten snel thuis of op het werk. Omdat het tijd was voor een nieuwe uitstraling, riep La Famiglia de hulp in bij VLOTR.

Website bekijken

VLOTR zorgt voor exposure

De freelancers zorgden met een gezamenlijke inspanning voor nieuwe placemats en folders. Sfeervolle foto’s werden gemaakt en de website van La Famiglia werd onder handen genomen. VLOTR nam zelfs de bezorging van het reclamemateriaal uit handen van het drukke restaurant. De folders zijn regionaal bezorgd door één van onze betrouwbare partners in huis-aan-huis verspreiding. Snel en succesvol.

Met een groot reclamebord, ontworpen door onze beste grafisch designers, trokken we aandacht aan de Markt in Brouwershaven. Op deze locatie is veel groen en wit te zien, dus zorgden we voor een fel oranje bord aan de muur. Met korte en duidelijke informatie was voor voorbijgangers duidelijk waar het bij La Famiglia om draait.

Eindresultaat om van te smullen

De overzichtelijke nieuwe website is fris en gebruikersvriendelijk. Bestellen kan met een handige knop op de website, zodat het telefoonnummer van La Famiglia direct wordt gedraaid. Het menu is overzichtelijk en gecategoriseerd, zowel in de digitale als op de papieren versie. De bij elkaar passende kleuren van de placemats, menu’s en natuurlijk de website zorgen voor een krachtige uitstraling. Naast de enthousiaste, terugkerende gasten van La Famiglia kan zo ook de rest van de regio enthousiast worden gemaakt voor de Italiaanse keuken. La Famiglia bezorgt immers ook buiten Brouwershaven, over bijna heel Schrouwen-Duiveland. Op het VLOTR hoofdkantoor weten we in elk geval waar we moeten zijn voor de lekkere trek!

Terug naar het overzicht