VLOTR stopt de SUPER in Supermarkt

De prijzenoorlog van enkele jaren geleden heeft welig getierd, maar maakte vooral slachtoffers onder de oude, vertrouwde buurtsupers. Megaconcerns bleven de prijzen verlagen om zelfstandige ondernemers het vuur aan de schenen te leggen. Maar de buurtsuper liet zich niet overmeesteren! Spar de Koeijer uit Brouwershaven riep de hulp in van VLOTR om de supermarkt te ondersteunen in de strijd tegen de grote winkelketens.

Lees verder

Kwaliteit en service winnen altijd

Voor de freelancers van VLOTR was het niet moeilijk om ‘unique selling points’ te vinden voor de promotie van Spar de Koeijer. Na de recente verbouwing had de supermarkt immers veel om over te praten. De samenwerking met lokale ondernemingen, zoals vleesboerderij Boot en Bliek Meesterbakkers, gaf de buurtbewoners een extra goede reden om te kiezen voor kwaliteit en service. De marketing experts van VLOTR zetten een strategie op poten waarmee acties en andere voordelen werden benadrukt. Representatieve foto’s en pakkende teksten op flyers werden huis-aan-huis verspreid, zodat Brouwershaven weer wist wat belangrijk is.

Eerlijk duurt het langst

De slimme helden van VLOTR lieten flyers met een kortingsbon achter bij campings in de regio, waardoor ook toeristen geen enkele reden meer zagen om de boodschappen op een andere plek te doen. Spar de Koeijer biedt een totaalpakket van met zorg bereidde versproducten, vriendelijke service en… scherpe prijzen.

Terug naar het overzicht