Op weg geholpen door VLOTR

WS Customs is the place to be wanneer je op zoek bent naar personalisatie van je auto of motorfiets. Daarnaast zorgen de mannen onder de naam WS Exhaust Systems voor op maat gemaakte in- en uitlaatsystemen. Met zoveel expertise onder één dak is het natuurlijk zonde om stilletjes in een hoekje op klanten te gaan zitten wachten. Daarom besloten de deskundige automotive specialisten dat zij een beter vindbare website wilden hebben, waarop ook nog eens snel en gemakkelijk een offerte is aan te vragen. Met de keuze voor VLOTR was WS al snel uitgelaten over het resultaat!

Website bekijken

Automotive op maat, website op maat

De freelance webdesigners van VLOTR gingen aan de slag met een WordPress website waarin zij een offerte aanvraag systeem opnamen. Bezoekers van de website worden na een informatieve uitleg, geschreven door één van de freelance copywriters van VLOTR, direct de mogelijkheid geboden een uitgebreide offerte aan te vragen via een handig online formulier. Dit formulier is in een mum van tijd in te vullen en geeft de experts van WS alle informatie die zij nodig hebben voor een prijsopgave op maat. Door deze offerte module is het aantal aanvragen met een factor keer 5 explosief toegenomen.

Sterk staaltje samenwerking

De sfeervolle en perfect aansluitende foto’s geven de sfeer van het bedrijf goed weer en passen naadloos in het webdesign. De website van WS is een sterk staaltje samenwerking tussen webdesigners, copywriters en fotografen die de VLOTR formule eer aan doen. Met een keurige Facebook integratie zorgde VLOTR dat de bezoeker direct de pagina van WS-Exhaust Systems kan liken en bekijken zonder daarvoor de website te verlaten.

Terug naar het overzicht