Bereik nog meer potentiële klanten

Hoewel we eerder hebben verteld dat de gemiddelde Nederlander maar liefst 25 social media accounts heeft, moeten we er ook bij vertellen dat er nog steeds een groot aantal mensen in ons kleine landje zijn dat niet verder komt dan één keer per week de e-mail checken via inbelverbinding. Ja, de vergrijzing heeft invloed op zoveel meer dan alleen je pensioengerechtigde leeftijd. Gelukkig houdt VLOTR overal rekening mee. In samenwerking met diverse vooraanstaande verspreiders in Nederland hebben we een enorm bereik, ook voor jouw drukwerk. Uit onderzoek is gebleken dat huis-aan-huisbladen nog steeds aandachtig worden doorgenomen en dat de advertenties in deze kranten veel klandizie en leads op kunnen leveren. Tienduizenden bezorgers in duizenden wijken in Nederland lopen wekelijks hun route en gooien netjes op tijd folders en regionale kranten door de brievenbussen. VLOTR weet dat iedere doelgroep vasthoudt aan de eigen gewoontes en dus op een andere manier benaderd moet worden. Jongeren zijn meer bezig met Instagram en Snapchat, ouderen houden het bij de krantjes en folders. Om uiteenlopende doelgroepen te bereiken moet de marketingstrategie dus aansluiten op de doelgroep die je wilt bereiken.

Verspreiders genoeg

In Nederland zijn meer dan genoeg bedrijven die zich volledig focussen op huis-aan-huis verspreiding. Om jou de moeite en tijd te besparen van het op zoek gaan naar de geschikte verspreider voor de flyers en advertenties die we samen hebben ontwikkeld, kan VLOTR je adviseren en in contact brengen met de verspreider die het beste bij jou als opdrachtgever past. Eigenlijk net zo als we dat doen bij webdesigners, video- en fotografen en grafisch ontwerpers. Je merkt het al: VLOTR denkt overal aan en ontzorgt je van A tot Z. 

Huis-aan-huisbladen

Iedere regio of gemeente heeft een eigen krant. Naast de advertenties die je in samenwerking met VLOTR dus plaatst in landelijke en internationale kranten en bladen, houden we ook rekening met de potentiële klanten die regionaal bereikbaar zijn. Onze ervaring en kennis op dit gebied heeft gezorgd voor een aantal betrouwbare partners die zich keer op keer hebben bewezen. Huis-aan-huisbladen die veel worden gelezen en waarvan een hoog percentage in actie komt na het lezen van een advertentie (tot wel 80%, afhankelijk van de gemeente).Maak een afspraak met VLOTR, zodat we je kunnen informeren over alle mogelijkheden en je vervolgens helpen met het opbouwen van jouw merk.

Contact opnemen

Referentie projecten

Om je de kans te geven om ons beter te leren kennen hebben we enkele referentie projecten voor jou geselecteerd. Zo kun je goed en kritisch kijken naar wat wij te bieden hebben en hoe we in jouw bedrijfscultuur passen. Ons aanpassingsvermogen en gedrevenheid zijn een waardevolle aanvulling voor iedere marketingcampagne. Van supermarkt tot internationaal yacht festival. Van bloemenshop tot….. Zeg jij het maar! Bekijk de onderstaande projecten. Bel ons als je vragen hebt! Wij hebben er zin in!